Deutsch / English
Festivalul European de Teatru Eurothalia

6 octombrie 2017, 20:00-21:45, în sala Teatrului German

Western Society

Concept: Gob Squad  –– Producția: Gob Squad (Germania)

Creat și interpretat de: Johanna Freiburg, Sean Patten, Damian Rebgetz, Tatiana Saphir, Sharon Smith, Berit Stumpf, Sarah Thom, Bastian Trost, Simon Will –– Video Design: Miles Chalcraft, Kathrin Krottenthaler ––Sound Design: Jeff McGrory, Torsten Schwarzbach  –– Coordonarea tehnică și light design: Chris Umney, Max Wegner –– Costumele: Emma Cattell & Kerstin Honeit –– Decorul: Lena Mody –– Dramaturgia și managementul de producție: Christina Runge –– Asistența artistică: Mat Hand, Lena Mody –– Managementul Gob Squad: Eva Hartmann –– Producția: Gob Squad (Germania) –– Spectacolul Western Society a fost inițial comandat și dezvoltat cu sprijinul: Center Theatre Group, Michael Ritchie, Artistic Director, Los Angeles, CA. –– Premiera mondială a spectacolului Western Society a fost inițial produsă de: HAU Hebbel am Ufer, Berlin, Spielart Festival Munich & brut Vienna –– Coproducția: A House on Fire, cu susținerea Programului Cultural al Uniunii Europene  –– Sprijinit financiar de: Kulturverwaltung Berlin


Western Society este un portret al civilizației secolului XXI, asemănător unei rame prin care putem trage cu ochiul în sufrageria unei familii pe care nu o cunoaștem, dar în care ne putem recunoaște. Fascinată de tehnologie, compania Gob Squad pătrunde cu acest spectacol în centrul unei familii vestice, retrăind un film nevizionat și nespectaculos despre o sufragerie anonimă, despre o reuniune de familie, undeva la marginea lumii occidentale. În timpul unei petreceri, într-o cameră plină cu oameni, familia, prietenii și străinii sunt ținuți împreună de mașinăria numită karaoke: singuri împreună și împreună singuri. Ce facem aici? Ce este asta? Este aceasta fericirea? Performerii continuă să își pună aceleași întrebări, mirându-se oare cum au ajuns în locul în care sunt astăzi.


„Este absolut fascinant cum Gob Squad deconstruiește imaginile societății noastre de sufragerie și le reconstruiește cu o asemenea finețe. Spectacolul are o magie irezistibilă și este pur și simplu foarte amuzant.” (Berliner Morgenpost)


Western Society este un spectacol perfect - o plimbare pe muchie de cuțit între performance, instalație video, film live interactiv și improvizație... Acesta este teatrul în cea mai pură și cea mai bună formă a sa - ingenios construit, extrem de amuzant, distractiv, nebun și cu un iz fermecător de anarhie în aer. (Kulturradio Rbb)


Spectacol în limba engleză, cu traducere în limbile română și germană


Trailer

Fotografii din spectacol

Perspective?